Mississippi

View listings

Realigro.rs je prvi svetski pretraživač nekretnina gde možete da pronađete oglase za prodaju kuća u Mississippi

Некретнина за продају у Миссиссиппију

Граница је на северу са Тенесијем, на истоку са Алабамом, на југу са Луизијаном и Мексичким заливом, а на западу са Арканзасом и Луизијаном.

Мисисипи је федерална држава Сједињених Америчких Држава. Његов главни град и најнасељенији град је Јацксон.

Да ли размишљате о продаји своје куће у Миссиссиппију 2018. године? Или тражите некретнине за продају у Миссиссиппи? Најновији подаци показују да тржиште некретнина иде добро и за купце и за продавце ове године.

Чини се да тржиште некретнина у Миссиссиппију иде добро, главни проблем је недовољна доступност кућа. Ово је одлична вест за продавце који имају некретнине за продају у Мисисипију, јер конкуренција између купаца може да помогне да се повећа коначна продајна цена. Ево неких предвиђања о томе шта можете очекивати од тржишта некретнина у Миссиссиппију ове године.

Уобичајени тренд широм земље на тржишту некретнина укључује све већи број купаца и смањење продавача који имају имовину за продају у Миссиссиппију.

 Током четвртог квартала, више од половине свих кућа продатих на тржишту некретнина у Миссиссиппију било је рангирано у горњој трећини вриједности кућа. Иако се очекује да ће се понуда постепено повећавати и омогућити разумне цијене на цијелом тржишту до краја године, укупан број некретнина за продају у Миссиссиппију за 2018. годину ће бити још нижи када је ријеч о укупној потражњи.
Очекује се да ће цијене кућа у Миссиссиппију порасти на 2,8% у 2018. То је пад од садашњег раста од 6,9%, али је и даље знатно изнад уобичајене стопе раста од скоро 3%.

 Стручњаци за некретнине сматрају да ће на тржишту некретнина стопа раста бити ближа 3,2%. Међутим, ово је лоша вијест за власнике који желе продати своју некретнину за продају у Миссиссиппију за највиши могући износ.
Ако размишљате о продаји своје имовине у Миссиссиппију и желите да искористите садашње тржиште продаје, било би у вашем интересу да сада продате пре него што потражња почне да пада.
Нови порески закон могао би имати негативан ефекат на тржиште некретнина у Миссиссиппију, посебно у неким подручјима.
На овим тржиштима некретнина ће доћи до пада у уважавању дома, јер многи купци почињу да не воле своја локална тржишта.
Вредност кућа у држави је у прошлој години смањена на -1,3%, али предвиђа да ће се вриједности кућа повећати до 2,8% до 2019. године.
Статистика о здравственом стању тржишта некретнина у Миссиссиппију показује да је тржиште тренутно нестабилно са резултатом од 4,0 од 10, на основу статистике из фебруара 2018. године.

Mapa, kretanje cena i statistika

Srodne nekretnine

Cod. 28914

Prodaja Остало (земљишта), Mississippi, Hancock County, Bay St. Louis, 10060 Chappman Road

20,931,857.23RSD
Prodaja
Остало (земљишта)

113.16 m²
Око 9,8 хектара за продају. Предња је на Цхапман Роад 353 метара. Источна страна је 1218 метара. Задња страна је 571.9 метара. Западној страни је 1389...
Cod. 6950

Prodaja Сеоска кућа, Mississippi, Jackson, Jackson, Jackson

57,562,607.39RSD
Prodaja
Сеоска кућа

170 m²
Ранч од + - 15 АЦ, са 3 / 2 куће,
Mapa, kretanje cena i statistika
 
 
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB